Over healthQuiz

De healthQuiz is een initiatief van IDS Media Nederland. Een gezonde leefstijl wordt door steeds meer mensen als belangrijk beschouwd. De interesse in en het aanbod van (ongefilterde) informatie over gezondheid groeit explosief. Daarom gaat IDS de uitdaging aan om verschillende doelgroepen met kwalitatief goede en makkelijk toegankelijke informatie effectief te bereiken.

Als u meer vragen heeft over uw gezondheid raadpleeg Thuisarts.nl. Blijft u hierna nog steeds met vragen zitten? Praat erover met uw huisarts.

Over IDS Media Nederland

IDS ondersteunt de dagelijkse dialoog tussen patiënten en zorgprofessionals door middel van gerichte communicatie over gezondheid in de wachtkamers.

Onze opdrachtgevers zijn zorg- en levensstijl georiënteerde organisaties zoals overheden, patiëntenverenigingen, zorgaanbieders en de industrie.

Ons doel is de patiënt optimaal te informeren, de zorgprofessional te ontzorgen en onze opdrachtgevers een efficiënt communicatieplatform te bieden. Dit doen wij door als onafhankelijke partij te luisteren naar de behoefte aan informatie van zowel de patiënt als de zorgprofessional en die af te stemmen op de gezondheidsinformatie van onze opdrachtgevers.

Wilt u meer weten over IDS Media Nederland of heeft u vragen of opmerkingen over de healthQuiz?

Ga dan naar www.idsmedia.nl of mail naar info@idsmedia.nl